Vestival Vocaal

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 21 sep 2019
11:00 - 18:00

Locatie
Vestival Vocaal

CategorieWauw: Vestival Vocaal in Naarden-Vesting en wij zijn erbij! Op zaterdag 21 september 2019 vindt de vijfde editie van Vestival Vocaal plaats.

Er zijn 12 locaties waar opgetreden wordt, wij zijn om 13:00 in de Grote Kerk van Naarden en om 15:30 in het Comensiusmuseum. Het is een korenfestival in de mooie warme maand september, dat wilt u niet missen en kunt u nu ook al in de agenda zetten. 

Wij zijn erbij, met een verbeterd repertoire. Laat u verrassen in dit nieuwe seizoen door ons en nog vele andere koren!

Het programma kunt U bekijken door op het plaatje hierboven te klikken, daar staan de details in. Verdere informatie en kaartjes kopen kunt u vinden op hun eigen site: www.vestival.nl

Het officiële persbericht:

Muzikaal feest in Naarden-Vesting: kom luisteren!

Op zaterdag 21 september zingen 1.000 koorzangers uit 40 Gooise koren de sterren van de hemel op het Vestival Vocaal in Naarden-Vesting. Om 11.00 uur openen zangers en publiek samen het festival in de Grote Kerk.

 

Aansluitend verspreiden de koren zich voor hun optredens over veertien locaties in de vesting: kerken, musea en horecagelegenheden, zoals restaurants, kroegen en terrassen. De koren komen uit: Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiderberg, Naarden en Weesp.

 

U bent van harte welkom het muziekspektakel mee te maken. Een passe-partout voor het Vestival Vocaal kost 5 euro en is op de dag zelf te koop bij Podium deMess op het Adriaan Dortsmanplein en in de Grote Kerk. Kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro. Het korenfestival sluit om 17.00 uur zingend af in de Grote Kerk van Naarden. Voor meer informatie zie: www.vestival.nl.