Zo, een warm welkom in de herfsttijd

We zijn alweer even bezig, en met heel veel plezier heten we meteen alle nieuwe leden welkom. Wat onwijs fijn dat jullie erbij zijn gekomen. Het klinkt nog mooier, voller en het is ook nog eens nóg gezelliger om bij The City Singers te gaan zingen.

Op de agenda staan een aantal optredens – we beginnen langzaam weer – denk aan het Kerst – Korenfestival en ons jaarlijkse optreden hier in de City van Wesopa.

Met nieuwe leden komt er ook nieuwe energie en dat is ook welkom in de herfsttijd. Er klinken warme klanken van allen, de leden die al sinds het begin erbij waren, enkelen die weg waren en nu weer terug zijn, als ook de nieuwste van de nieuwste.

Een warm welkom allemaal !

Oh, en natuurlijk als je dit leest en je bent nog geen lid van The City Singers: voel je vrij om op maandagavond eens langs te komen en mee te zingen, en als je dat van tevoren laat weten staat er ook al een stoel klaar…

1 Comment

Comments are closed.