Daar zijn we weer, je kunt het horen!

Na een nare tijd, zowel persoonlijk (ben net pas uit corona isolatie) als het koor, zijn we er doorheen.

De 30ste augustus gaan we weer beginnen met SAMEN zingen, en dat zal Weesp horen 😀 We zijn een aantal leden armer, worden een aantal leden rijker, heel veel ervaring opgedaan met thuis oefenen op de computer/tablet/telefoon, en natuurlijk zijn er nieuwe initiatieven gestart om nog socialer te worden.

We missen het zien van onze dirigent, pianiste en natuurlijk elkaar, enorm want het is wel degelijk het zingen wat ons bij elkaar brengt, met al onze verschillende meningen over welke nummers, hoe, wat, welke taal daarin passend.

Nu het weer kan willen we natuurlijk ook dat jij meedoet! Er zijn flyers in omloop, de Weesper Verenigingen Markt en nog op andere plekken zul je ontdekken dat wij actief jou erbij willen!

Aarzel dus niet en doe mee want één ding is zeker: Zingen maakt blij!

Wi je meedoen? Mail naar zingen@thecitysingers.nl of vul dit formulier in.