The City Singers – LIVE

Ja, we zijn begonnen. Afgelopen maandag. Voor het eerst weer bij elkaar, maar op afstand. In ons eigen City of Wesopa. Met een goed opgezet plan, minimaal 1.5m afstand – in realiteit was het makkelijk 2.5m tussen iedereen – hebben we met onze pianospelende dirigent Johan van der Zwet de kop eraf gebeten.

En dat was niet alles, ik had een LIVESTREAM verbinding gemaakt voor alle leden die er niet bij konden zijn. The City Singers LIVE. En dan bedoelen we niet een optreden, maar een repetitie.

We verwelkomen ook een nieuw lid, zij kon er niet bij zijn maar in gedachten was ze er wel (en misschien ook via de livestream).

En zo zie je, het nieuwe normaal is gewoon inclusief repetities, optredens, nieuwe leden enzovoort. Alleen wat anders. Ik hoop dat iedereen die wil, gezellig komt zingen, ons theater, the City of Wesopa voldoet aan alle eisen van het RIVM en de Korenbond, en heeft nog een paar eigen extra fijne maatregelen. Zie je dan!