De bijzondere zomer komt eraan…

Een andere bijzondere zomer corona

Tja, wat bijzonder allemaal, een koor in Coronatijd, ik heb er geen beter woord voor. De algemene ledenvergadering (ALV) van The City Singers was anders dan anders. Meer afstand, meer rust en bezieling en toch veel gelachen (dat was hetzelfde als anders trouwens).

Wederkerend was natuurlijk de invloed van de bijzondere situatie rondom COVID-19 en het digitaal repeteren wekelijks. Bijzonder omdat we toch grotendeels de moeite steken in niet alleen elkaar weerzien op video’s, maar ook om te laten zien dat zingen ons wat doet. We geven erom: toch elke week die tablet, telefoon of PC aan, en je best doen.

Ik neem mezelf stiekum wel eens op en hoor hoe fantastisch scheef ik kan zingen, daar heeft niemand de afgelopen tijd last van gehad. Maar we oefenen wel!

Zo zie je dat je zingen zowel samen kunt doen als individueel, het maakt ons blij. Trots ben ik ook op ons koor: voor velen een digitale uitdaging om te ‘zoomen’, 70% van de leden was er altijd bij.

Tijdens de ALV kijken we ook vooruit. Ons optreden is voorlopig verschoven naar november (NOTEER). Echter één kaartje kun je nu gebruiken voor ons optreden in november én in juni ’21. En we gaan er nog steeds een geweldig feest van maken, als een stijgende lijn in de situatie dat toestaat.

Vele toekomstige aanpassingen en ook al veel uitdagingen zijn we sinds half maart aangegaan. Dus…. tijd voor wat rust. Een bijzondere zomer zal het zeker worden. Zullen we samen kunnen zingen eind augustus? Blijft af en toe op deze site kijken… dan weet je het snel genoeg.

Een bijzonder fijne bijzondere zomer gewenst!

Ciao, Werner.