…en tjonge jonge wat is dit leuk om te doen!

We vragen af en toe een (nieuw) lid om wat te schrijven over zijn/haar ervaring bij ons koor of optredens. Stephanie T. schrijft het volgende:

Net vers bij het koor, wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar ik werd met open armen ontvangen. 
Ik mocht gelijk komen kijken bij het Vestival Vocaal én mee repeteren voor het volgende concert. Met bladmuziek in de hand stonden we 2 zaterdagen te repeteren met alle koren van weesp; er werd goed voor onze stembanden gezorgd met water en koekjes ter beschikking. 
En dan na al dat repeteren kwam het grote optreden in de kerk. 

De grote kerk was helemaal vol, met zelfs nog mensen die achterin of aan de zijkant gingen staan. Meestal ben ik een bonk zenuwen, maar door de goede repetitie’s was ik niet zenuwachtig, ik had er zelf het volste vertrouwen in. 

Het MEGA Weesper koor

Kon niet wachten om te beginnen. Dit bewijst maar weer eens dat als je iets leuk vindt om te doen, je er écht voor gaat. En tjonge jonge wat is dit leuk om te doen! 
Ik heb al zin in ons volgende optreden 14 december in de City of Wesopa!

Jullie zijn er dan toch ook bij?