Spannend dat Vestival Vocaal

Oefenen achter de kerk

Nicole S. schrijft….

Zaterdagochtend stond ik op en had behoorlijk de zenuwen. Vandaag voor de eerste keer optreden. Terwijl we mijn moeder gingen ophalen in Utrecht heb ik in de auto alle liedjes nogmaals zitten zingen en gelukkig ging het (redelijk) goed. 
Maar toen we eenmaal buiten voor de kerk nog even gingen inzingen kwamen de zenuwen echt weer terug. Nu was het bijna zover.

Toen we aan de beurt waren en op het podium stonden, was het diep ademhalen en … ZINGEN. En langzaam maar zeker werd ik rustiger. Het ging lekker, het was leuk, de mensen zaten te genieten en ik… ik genoot ervan. De hele sfeer van al die koren, al die mensen die het leuk vinden om te zingen en naar het zingen te luisteren. 

Het was geweldig leuk. Nu weer druk oefenen voor in December. Ik zal vast weer zenuwachtig zijn, maar ik weet nu ook dat het zeker weer genieten word.

In de grooooote kerk