Vestival Vocaal Vrijwilligers Verzocht

Hallo allemaal,

jaja, de vakantie lijkt begonnen te zijn: niets is minder waar: wij zijn druk bezig met het regelen van onwijs leuke optredens in het nieuwe seizoen.

Voor Vestival Vocaal zijn wij nog op zoek naar twee vrijwilligers (NIET koorleden) die een klein steentje willen bijdragen. Dit festival voor-door-met de koren bestaat bij de gratie van enthousiaste deelnemers (en hun achterban), die naast het eigen optreden meehelpen.

Vestival Vocaal heeft tot nu toe nog véél te weinig aanmeldingen voor vrijwilligers, met het risico dat het een en ander niet door kan gaan zoals gewenst.

Willen jullie in jullie omgeving met klem en allerlei beloftes navragen of zij samen met ons allen op die dag in Naarden willen zijn? Dat zou onwijs fijn zijn, uiteraard is het een vraag. De namen met telefoon of email graag naar optredens@thecitysingers.nl of neem contact op met Heleen of Gitta.

Alvast onwijs bedankt en schuw niet contact op te nemen.
De Uitvoercommissie