Russssssssttttttt…..

Deze keer wat later dan andere jaren, maar… het seizoen is weer voorbij… wij zijn alweer aan het voorbereiden voor 2019-2020, en hopelijk met jou erbij! Het is tijd om de batterij op te laden, de stembanden te laten genezen en alleen maar mee te jodelen met de nummers die we gezongen hebben in de auto of onder de douche. Je kent ze vast wel: Sweet Dreams are made of these,  Als de morgen is gekomen of Zoutelandeeeehhh…

Wil jij nou ook weten hoe het is om liedjes te horen en te denken: ach, dat kan ik beter; kom dan 23 september voorbij op onze open avond! Dan nemen we écht even de tijd voor je. Vanzelfsprekend – ons seizoen start 2 september – kun je ook op de maandagen even aanwippen en ons aanspreken.

Tot die tijd: een geweldige zomer gewenst en we hopen jullie snel weer te zien.