Een wens… voor de sterren

Wauw, wat een geweldig publiek! En ik mag ook wel zeggen: wat een geweldig optreden. Vrijdagavond was uitverkocht, de zaal helemaal vol. En zaterdag – alhoewel niet uitverkocht – ook een hele volle bak…
En dat mag ook wel want het was een schitterend spectakel! Onder leiding van onze dirigent: Johan van der Zwet hebben wij een sprankelend, afwisselend, nieuw optreden neergezet.

We werden begeleid door pianist Ango Hofmans en Jasper Lagemaat op de gitaar en Lousie Dijkman op de percussie. Onze eigen Erik Bervaes heeft ontroerende tonen gebracht op de mondharmonica. Het vrijdagoptreden werd ook nog eens gemodereerd door niemand minder dan Lars Boom!

U kunt het programmaboek digitaal downloaden op deze pagina, en foto’s en video’s zijn te bekijken via deze link. (U gaat naar www.flickr.com).

We gaan er vanuit dat we jullie weer mogen verwelkomen bij ons volgende optreden, 21 september. En als je écht een keer wilt meemaken hoeveel plezier wij hebben: kom dan maandagavond (om 20:00) eens voorbij bij the City of Wesopa.