Whatsapp & Mega Koor…

Hoi allemaal,

vanavond gaan we er weer tegenaan. Heb je al gekeken? (Evita/Sunshine/Streets of London)

Whatsapp..
Ik stuur dit bericht om jullie allen de mogelijkheid te geven om deel uit te maken van de TheCitySingers whatsapp groep. Deze is oorspronkelijk begonnen omdat enkelen graag buiten de repetities om even samen wouden oefenen (meestal een stemgroep). Ondertussen wordt deze ook gebruikt voor andere handige tips en truuks (dank aan bijvoorbeeld Tini) en handige informatie of weetjes. Misschien is het niets, dan kun je er altijd weer uitstappen, maar ik vermoed dat het onze communicatie ten goede komt.

Mega-Koor…
Dan wil ik jullie nog even attenderen op onderstaand, een evenement waar wij bij willen zijn.

En last but not least nog een oproep om even door te geven of je erbij bent dit jaar met Koningsdag (info@oranjeverenigingweesp.nl). Ik zal vanavond ook een lijst meenemen.

Ciao, Werner.