Optreden, kleding, oefenen en andere zaken…

Hoi allemaal,
Lees het volgende a.u.b. even aandachtig door.

Allereerst

Het optreden:

We gaan er weer iets moois van maken, da’s zeker! Het publiek wordt ons dankbaar voor de avond wanneer wijzelfer van genieten. Dat er misschien een woordje wegvalt, een toontje ernaast zit is minder belangrijk: als de energie er maar in zit. Dus vergeet vooral niet om ZELF te genieten van wat we doen, dan komt de rest allemaal goed! Ik heb er nu al zin in!

Oefenen:

Niet iedereen heeft de tijd om extra te oefenen buiten de maandagavond, dat is jammer maar natuurlijk geen probleem. Niet iedereen is echter op de hoogte van de mogelijkheden: misschien zit er toch een optie bij die past in de kleine momenten:

  • De muziekvideo’s kun je streamen van de website op telefoon, tablet, pc; vaak luisteren en meezingen helpt simpelweg de tekst leren. In de auto, onder de douche, etc. Er is nu zelfs een spotify en een youtube playlist.
  • De midi/mp3 bestanden bevatten alleen jouw stem/partij. Neem daar je tijd voor.
  • Er zijn al veel tips gedeeld (WhatsApp, Facebook) om teksten te leren. Ikzelf maak voor mezelf een document waar ik de tekst die ik zing, opschrijf.
De Spotify playlist
De YouTube playlist

Kleding:

Zie de foto van de kleurenwaaier. We gaan voor een witte onderzijde (broek/rok/jurk) met een bovenzijde (bloes, hemd, shirt, vest, accent,…. etc.) van 3 kleuren. Pastel geel, pastel blauw en een pastel hemelsblauw. Graag effen stoffen, geen grote print erop; een klein printje kan (denk stipjes).

Kleurenwaaier met 3 kleuren

We willen graag op 8 april alvast een indruk krijgen: graag op die repetitie alvast de kleding aan die je wilt gaan dragen. Schrijf het alvast even op.

Kaartjes:

We willen allemaal dat de zaal vol zit: dat voelt simpelweg goed, het laat zien dat wij gewoon een superkoor zijn waar iedereen de moeite voor wil nemen om naar te luisteren. Die zaal vult zich natuurlijk niet vanzelf; we maken reclame middels de krant, online, posters en flyers, maar ook dat is niet voldoende: vertel de mensen om je heen dat er weer een super optreden komt. Deel het event via Facebook, mits je dat hebt. Stuur in je Whatsapp de link van ons optreden naar alle bekenden:  https://thecitysingers.nl/2019/03/city-of-stars of misschien heb je zelf nog wel een geweldig idee om de zaal te vullen. Koningsdag komt eraan, misschien op de Braderie kaartjes verkopen?

Als jij op een plek komt (je werk bijvoorbeeld) waar er mensen zijn die dit mogelijk leuk vinden hang een poster op! Je kunt ze bij mij ophalen, of tijdens de repetitie.

Als je vragen hebt: blijf er niet mee zitten, neem contact op.

Ciao, Werner T.