Een gezond, gezangig en gelukkig 2019 gewenst

2019 is begonnen en wij gaan er weer hard tegenaan om de kilo’s zangnoten weg te werken die we opgespaard hebben. Als je zang leuk vindt, moet je vooral eens voorbijkomen op de maandagavond, 20:00 in the City of Wesopa.

Wij hebben enorm genoten van ons Albert Heijn optreden, een heleboel eerlijke noten die een glimlach op menigeen bezoeker bracht. Enkelen zongen mee, en anderen genoten alleen in stilte, maar allemaal onder de hoede van de Albert Heijn op de Achtergracht.

 

De week voor de Albert Heijn was er ook nog natuurlijk het korenfestival. Het is ook echt elk jaar anders. Deze keer waren we pas na enkele nummers echt warmgedraaid, het was nog niet koud genoeg, en hebben we samen met de andere koren de sfeer er op een unieke wijze neergezet. Dank aan Wesopa natuurlijk.

Onze dirigent Johan van der Zwet was wel ‘de man’ van de dag, hij had wel liefst twee geweldige koren te dirigeren, een gastkoor uit Soest kwam wat extra sneeuw, kerstmannen en andere spannende liederen brengen.

Dank aan allen die er waren, en tot hééél snel. (Houdt de site wel in de gaten!). 

1 Comment

  1. Alle stond ik een mooie ervaring, alles was nieuw voor mij. Fijn koor samen met Johan .
    Gitta. Dat wilde ik even laten weten.

Comments are closed.